duminică, 19 mai, 2024

VIDEO Tânărul dispărut în râul Buzău a fost găsit de pompieri

VIDEO Tânărul dispărut în râul Buzău a fost găsit de pompieri

Facebook
Twitter
Email

Fuga disperată de caniculă l-a împins la moarte pe un tânăr de 18 ani, din localitatea buzoiană Spătaru. Pompierii și câțiva înotători aflați în apropiere au căutat aproape patru ore trupul băiatului, care era elev în ultimul an la Colegiul Tehnic Buzău. Abia în jurul orei 19.30 cadavrul a fost descoperit chiar în locul unde fusese văzut ultima oară. Tânărul venise la scăldat împreună cu câteva rude și prieteni din sat, pe o fâşie de nisip aflată la aproximativ un kilometru în aval de Podul de la Mărăcineni.

În jurul orei 15.30, băiatul a intrat în apă şi a dispărut brusc la fundul apei, fără să mai iasă la suprafață măcar o dată. Tragedia s-a produs sub privirile îngrozite ale surorii sale și a nepoțelului de 9 ani cu care venise la plajă.

Apropiații tânărului au intrat în alertă şi, pentru că niciunul dintre ei nu ştia să înoate, au sunat la 112 pentru a anunţa nenorocirea. La scurt timp, în zonă a ajuns un echipaj de la ISU Buzău.

Martorii spun că tocmai atunci nivelul apei crescuse cu aproape un metru, ca urmare a unor deversări de la barajele de pe cursul râului.

Tânărul era elev în ultimul an la Colegiul Tehnic din Buzău și, nu de mult timp, trecuse printr-o dramă, produsă de moartea mamei lui.

Pe malul râului Buzău, în locul unde a dispărut băiatul, a ajuns şi o echipă formată din poliţişti criminalişti şi un procuror, care efectuează cercetări în legătură cu moartea tânărului.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.