duminică, 19 mai, 2024

VIDEO ŞOCANT! Criminalul de la Vadu Paşii şi-a omorât mama cu mâinile goale. I-a scos organele interne prin vagin

VIDEO ŞOCANT! Criminalul de la Vadu Paşii şi-a omorât mama cu mâinile goale. I-a scos organele interne prin vagin

Facebook
Twitter
Email

Cazul criminalului care şi-a ucis mama continuă să îngrozească locanicii din comuna Vadu Paşii, judeţul Buzău.Oamenii nu mai au linişte după ce în această seară au aflat că femeia de 75 de ani din satul Ciocîrlia ar fi murit în chinuri de nedescris. Anchetatorii cazului au fost îngroziţi de maniera în care  bărbatul şi-a omorît mama însă iniţial au fost rezervaţi în declaraţii. În prima fază a anchetei s-a vehiculat idea că femeia ar fi fost omorâtă cu un cuţit dar ulterior au început să apară noi detalii vis a vis de oribila faptă iar ipoteza uciderii cu un corp ascuţit a fost abandonată.

Potrivit edilului localităţii în această seară s-a aflat că bărbatul şi-ar fi omorât mama cu mâinile goale.“Sunt şocat de ce mi-a povestit unul din poliţişti. Mi-a spus că femeia a murit în chinuri groaznice după  băiatul ei i-a scos pe viu organele interne prin vagin. Este o crimă care a şocat întreaga comunitate . Niciodată în localitatea noastră nu s-a mai întâmplat aşa ceva” ne-a declarat primarul localităţii Virgil Suditu.

Mai mult această versiune este confrimată chiar şi de către fratele criminalului”Eu nu am văzut-o prea bine că n-am putut să mă uit dar poliţiştii mi-au spus că avea maţele scoase afară” a declarat fratele criminalului.

Suspectul a fost cu greu oprit astăzi de mascaţi în curtea Parchetul Judeţean Buzău, după ce  a reuşit să-şi desfacă cătuşele în timp ce era transportat pentru audieri de la postul de poliţie Vadu- Paşii către Buzău. Ajuns la Parchet criminalul a luat-o la fugă însă a fost culcat la pămînt şi încătuşat din nou.

Supectul este om educat iar fapta sa a şocat întreaga comunitate.El venise la Buzău, pentru a reface casa batrînească unde intenţiona să se retragă la pensie. Fratele suspectului Vasile Manole susţine că acesta ar fi bolnav psihic şi în trecut a fost în mai multe rînduri intrenat la spitalul Săpoca de neuropsihiatrie.

Localnici sunt îngroziţi de fapta consăteanului lor. Ei spun că bărbatul era om liniştit şi îşi iubea foarte mult mama.

Anchetatorii susţin că nu au găsit niciun fel de documente care să ateste că suspectul ar avea probleme psihice. Ei l-au reţinut pe suspect sub acuzaţia de omor calificat.

CITEŞTE ŞI VIDEO Scene incredibile astăzi la Parchetul Judeţean Buzău.Bărbatul acuzat că şi-a omorât mama, la un pas să scape din escorta poliţiei

 

VIDEO “Hannibal Lecter” de Buzău,cel mai violent criminal al ultimelor decenii

 

 

“Hannibal Lecter” de Buzău a scăpat din arest. Vezi unde a ajuns sadicul criminal care şi-a omorât mama

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.