VIDEO Ședință cu scandal, în consiliul local din Vadu Pașii. Opoziția este acuzată că împiedică dezvoltarea localității

Şedinţă cu scântei, în consiliul local al celei mai mari comune din Buzău. Zeci de săteni din Vadu Paşii au fost în pragul revoltei după ce au aflat că membrii opoziţiei au lipsit de la lucrările şedinţei extraordinare care ar fi trebuit să aprobe mai multe proiecte finaţate cu bani europeni. Oamenii îşi doresc apă curentă, canalizare şi asflat, şi nu înţeleg disputele dintre taberele politicienilor locali.

După citirea ordinii de zi, s-a constatat că cei şapte consilieri ai opoziţiei au intrat în concediu chiar în ziua în care ar fi trebuit să voteze câteva proiecte de mare interes pentru comunitate.

Spiritele s-au inflamat când, după terminarea şedinţei, a apărut şi o consilieră a opoziţiei care a anunţat că toţi colegii n-au putut veni pentru că au intrat în concediu. Sătui de amânările repetate, sătenii s-au năpustit să-şi facă dreptate.

Ambele tabere spun ca au dreptate şi doar prezenţa camerelor de luat vederi a făcut ca oamenii să nu sară la bătaie.

Deşi este conştientă de necesitatea acestor investiţii, reprezntanta opoziţiei a arătat cu degetul spre fasctorii de decizie din primărie, pe care îi acuză că pun la cale afaceri necurate.

Comuna Vadu Paşii este cea mai mare localitate din judeţul Buzău cu peste 10 mii de locuitori. Deși locuiesc în vecinătatea municipiului Buzău, sătenii nu sunt racordaţi la canalizare iar apa din fântâni nu este bună de băut.

Fii Reporter