sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VIDEO Relu Fenechiu vine în sprijinul tinerei din Boboc, paralizată în urma unui accident stupid

VIDEO Relu Fenechiu vine în sprijinul tinerei din Boboc, paralizată în urma unui accident stupid

Facebook
Twitter
Email

Cazul unei tinere din satul Boboc, paralizată în urma unui accident de circulație și care, din cauza sărăciei,  nu are ce să-i pună pe masă fiicei sale, nu l-a lăsat indiferent pe liberalul Relu Fenechiu, fostul ministru al Transporturilor.

Astăzi, în cadrul unei intervenții telefonice la postul România TV, Relu Fenechiu a anunțat că va oferi suma de 5.000 de lei femeii din Boboc care, alături de fiica și mama sa, trec prin momente teribile. Relu Fenechiu a spus că nu poate rămâne indiferent la drama prin care trece tânăra din Boboc, paralizată de la cap în jos în urma unui accident rutier.  „Constantin Simirad mi-a plătit 5.000 de lei cheltuieli de judecată, după ce am câștigat un proces împotriva lui. Acești bani îi voi oferi tinerei din cazul prezentat pentru că, am văzut cu toții, are foarte mare nevoie de ei”, a precizat Relu Fenechiu.

 

Un accident stupid i-a transformat viața într-un calvar

Un accident stupid i-a transformat viaţa într-un iad tinerei Cecilia Lăcustă, la numai 32 de ani. De mai bine de un an zace ţintuită la pat, într-o căsuţă modestă din satul Boboc. Acum, doar Dumnezeu şi oamenii cu suflet mai pot schimba ceva din soarta crudă a unei femei părăsită şi de soţul ei.

O lovitură puternică la cap provocată de un accident rutier a adus-o pe Cecilia Lăcustă în această situație disperată. Avea tot viitorul în faţă dar destinul a fost crud cu ea.

Fetiţa ei în vârstă de 7 ani nu se poate împăca cu ideea că mama ei nu-şi va mai reveni niciodată iar familia nu mai are nici de unele, nici măcar gaz în butelie să mai gătească.

Soţului nu i-a păsat că tânăra rămasă cu un handicap sever va trebui să întreţină şi copilul lor de 7 ani. A fost părăsită de bărbat la auzul veştii că nu va mai putea fi niciodată un om normal.

Fetiţa Ceciliei ar trebui să se pregătească pentru şcoală dar acum nu are nici cu ce se încălţa. Îi este ruşine să se mai joace cu copiii şi plânge zi şi noapte în speranţa că cea care i-a dat viaţă îşi va reveni.

Pentru că trenează eliberarea certificatului medico legal care i-ar da posibilitatea femeii să obţină o pensie de handicap, singurul ajutor financiar vine de la o familie modestă din Bucureşti, care a fost impresionată de drama acestei tinere.

Pe acceași temă: VIDEO Eterna şi fascinanta Românie: în timp ce torţionarii încasează pensii de 6000 de lei, o fetiţă nu are cu ce merge la şcoală

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton