luni, 4 martie, 2024

VIDEO Momentul în care o biciclistă s-a aflat la un pas de moarte, surprins pe un drum din Buzău

VIDEO Momentul în care o biciclistă s-a aflat la un pas de moarte, surprins pe un drum din Buzău

Facebook
Twitter
Email

Camera de bord a unui șofer a surprins momentul în care un autoturism a intrat în derapaj, la intrarea într-o curbă din Sălcioara, comuna Smeeni, și doar norocul a făcut ca șoferul să nu scape controlul direcției și să lovească o femeie care mergea pe bicicleta.

Potrivit publicației smeeni.com, viteza cu care șoferul autoturismului a intrat în curba din interiorul localității buzoiene se apropia de 100 km/h.

”Dacă cel care a filmat cu camera de bord se grăbea cu zece secunde mai mult, cu siguranță deznodământul ar fi fost altul pentru ambii șoferi”, scrie smeeni.com.

Autorul postării remarcă și reacția femeii de pe partea stângă, ”care a coborât de pe bicicletă și s-a închinat de câteva ori, mulțumind lui Dumnezeu că a scăpat teafără”.

Curba respectivă a mai fost scena unui eveniment rutier, în urmă cu câteva luni, atunci când un tânăr șofer începător a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un gard.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.