VIDEO Momentul în care doi polițiști salvează un cățeluș căzut într-un bazin de irigații

Intervenție cu final fericit a unui echipaj de poliție din comuna buzoiană Costești. Alarmați de scheunatul care răsuna dintr-un bazin de irigații dezafectat, doi agenți au descoperit un pui de câine captiv la un metru adâncime, sub o placă de ciment. Ei au solicitat ajutorul unui instalator pentru a salva cățelul.

Puiul căzuse de câteva zile într-o groapă adânca de peste un metru, iar dacă oamenii legii nu l-ar fi auzit în aceste zile, cu siguranța și-ar fi pierdut viata. Polițiștii au cerut ajutorul unui localnic care a scos la suprafață bietul animal.

Flămând și însetat, acesta abia se mai putea ține pe picioare, însă nu a refuzat câteva felii de pâine și un os, scrie smeeni.com.

Oamenii legii i-au găsit repede și o familie adoptivă, câinele ajungând la o fetiță din localitatea Costești, care s-a atașat imediat de el.

Momentul în care cățelul este salvat si apoi dat în grija femeii a fost filmat de unul dintre agenți, iar imaginile au fost încărcate pe net, filmulețul devenind în foarte scurt timp viral.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI