VIDEO Mobilizare a localnicilor din Smeeni, pentru stingerea unui incendiu

Panică, vineri după-amiază, printre localnicii unui sat buzoian. Un incendiu a izbucnit la locuinţa unei bătrâne din localitatea Lucieni, comuna Smeeni. Doar intervenţia promptă a localnicilor a făcut ca locuinţa femeii să nu fie mistruită de flăcări.

Un incendiu izbucnit, vineri după-amiază, în localitatea buzoiană Lucieni, în locuinţa unei bătrâne, a alertat un sat întreg. Focul a fost observat de vecini în bucătăria bătrânei, tot ei anunţând şi pompierii.

Până la sosirea acestora, oamenii s-au mobilizat cu găleţile şi au încercat să stingă singuri focul. Un bărbat s-a încumetat şi a deconectat butelia de la aragaz, scoţând-o afara în curte.

La scurt timp, la faţa locului a sosit si autospeciala Primăriei Smeeni, precum şi două autospeciale trimise de ISU Buzău. Acestea au fost însoţite şi de un echipaj SMURD, care i-a acordat îngrijiri medicale bătrânei, care s-a panicat după ce a vzăut că îi arde bucataria.

Deşi incendiul din casa bătrânei a mobilizat forţe impresionante, nimeni nu a fost rănit, iar pagubele materiale s-au limitat doar la lucrurile aflate în bucătărie.

Fii Reporter