luni, 15 iulie, 2024

VIDEO Moarte stupidă din cauza unei țigări scăpate pe pat

VIDEO Moarte stupidă din cauza unei țigări scăpate pe pat

Facebook
Twitter
Email

Un buzoian a avut parte de o moarte stupidă după ce a scăpat o țigară aprinsă pe pat. Până să își dea seama de pericol, lenjeria și salteaua s-au aprins iar flăcările l-au ucis pe bărbat în numai câteva minute. Acesta avea 58 de ani și locuia cu băiatul său, care în momentul incidentului se afla la muncă în sat. Liniștea satului Gomoești a fost spulberată de strigătele de ajutor ale unor localnici, care s-au alertat între ei după ce au simțit mirosul de fum din casa vecinului lor. Unul dintre bărbați a intrat în casă pentru a-și salva vecinul, însă nu a mai putut face nimic.

În momentul în care au sosit pompierii, o parte din mobilier încă ardea mocnit.Incendiul a cuprins numai lenjeria, salteaua de pe pat și o noptieră.

Trupul carbonizat numai în jumătatea superioară, soba rece și modul de propagare a flăcării sunt câteva dintre indiciile care îi fac pe pompieri să creadă că incendiul a izbucnit de la o țigară scăpată în mijlocul patului. Cadavrul a fost transportat la Morga spitalului județean.       

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.