miercuri, 22 mai, 2024

VIDEO Misiune de salvare a unui bărbat din Smârdan care a stat minute bune pe fundul unei fântâni

VIDEO Misiune de salvare a unui bărbat din Smârdan care a stat minute bune pe fundul unei fântâni

Facebook
Twitter
Email

Un bărbat de 42 ani, din localitatea buzoiană Smârdan, a văzut moartea cu ochii, azi dimineață, când a căzut în fântănă. A fost găsit în puțul din apropierea casei sale de către o vecină. Femeia a sunat la 112 iar un echipaj de pompieri a intervenit la timp, salvându-l pe ghinionist.

Bărbatul locuia singur în satul Smârdan din comuna buzoiana Brădeanu. Nu se stie dacă acesta a vrut să-și pună capăt zilelor ori pur și simplu a alunecat și a căzut în fântână, între tuburi. O vecină l-a auzit tipând și a sunat la 112.

Un echipaj de pompieri din Buzău a intervenit pentru a scoate victima din fântâna de 8 metri adâncime. Bărbatul a fost scos teafar și i s-au acordat imediat primele îngrijiri medicale.

Buzoianul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgenţă Buzău, pentru investigații medicale amănunţite. Poliţiştii buzoieni fac cercetări pentru a stabili înprejurările în care s-a produs evenimentul.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură