VIDEO Intervenții în zona de câmpie, pentru menținerea drumurilor deschise pe durata Codului galben de viscol

Vântul puternic dă mari bătăi de cap autorităților buzoiene care acționează continuu pe drumurile din zona de câmpie pentru a menține traficul deschis. La Brădeanu, utilajele Primăriei fac cu greu față sulurilor care blochează circulația către Smeeni, respectiv municipiul Buzău.

De azi dimineață, drumul DJ 203D a fost blocat de mai multe ori însă intervenția utilajelor Primăriei a permis reluarea traficului la scurt timp. Vântul puternic aduce zăpada de pe câmp și o troienește pe anumite tronsoane din drum, fiind necesare lucrări de deszăpezire din oră în oră.

Până la ora 20.00, rămâne în vigoare o atenţionare cod galben de viscol pentru municipiul Bucureşti şi alte 11 judeţe, între care Buzău. Vântul va sufla în rafale ce pot ajunge la 55-60 de kilometri pe oră, spulberând zăpada depusă anterior.

De menționat că buzoienii care vor să ajungă la Slobozia sau mai departe, la Constanța, trebuie să aleagă altă rută decât cea prin Pogoanele, deoarece DN2C este închis între Slobozia și limita cu județul Buzău.

Fii Reporter