VIDEO Incredibil ce a descoperit un buzoian în pâinea pe care se pregătea să o mănânce: un cap de broască

Un localnic din Smeeni a fost la un pas să mănânce capul unei broaște, în timp ce lua cina împreuna cu soția si copilul de trei ani. Soţii Tudorache au făcut grețoasa descoperire într-un sortiment de pâine cumpărat de la magazinul sătesc, după ce au apucat să mănânce câteva felii din ea.

Bărbatul a observant în pâine un corp străin care semăna cu pielea unei broaşte iar la o examinare atentă bănuiala i s-a confirmat. Deşi părea incredibil, soții Tudorache au constatat că au în față capul unei broscuţe secţionată în două probabil în timpul procesului de malaxare.

“Daca mama m-ar fi facut cu vreun italian probabil ca aş fi mâncat şi eu broaşte dar poate cine ştie mă reprofilez acum. Soţia nici nu mai vrea să vadă forma de pâine darmite s-o mănânce. Mai grav este că dacă ar fi mâncat copilul acea felie sigur se îmbolnăvea de cine ştie ce nenorocire”, a spus Doru Tudorache, săteanul din Smeeni care a cumpărat pâinea cu broaşte.

Tânărul scârbit de broscuţa descoperită în pâine a fugit într-un suflet la magazinul din sat pentru a cere socoteală însă vânzătoarele s-au scuzat când au văzut minunea şi au pasat răspunderea în cârca brutăriei din muncipiul Buzău.

“Nu am eu nicio vină că a găsit acest client capul de broască în pâine. Pâinea suspectă de contaminare cu corpuri strine se vinde în continuare în magazinele din Buzău şi Smeeni dar noi am hotărât să nu mai procurăm produse de panificație de la această brutărie din municipul Buzău”, a spus Nela Costache, patroana magazinului din Smeeni.

Pentru că producătorul i-a trântit telefonul în nas, săteanul din Smeeni a hotărât să facă public incidentul, nu înainte de a trimite o plângere către OPC Buzău, în care a prezentat toată întâmplarea confirmată de o fotografie.

Autor Răzvan Nicula/Smeeni.com

 

Fii Reporter