duminică, 10 decembrie, 2023

VIDEO Incendiu la casa unor batrâni din localitatea buzoiană Brăgăreasa, comuna Scutelnici

VIDEO Incendiu la casa unor batrâni din localitatea buzoiană Brăgăreasa, comuna Scutelnici

Facebook
Twitter
Email
Panică printre sătenii de pe o uliţă din localitatea buzoiană Brăgăreasa, comuna Scutelnici. Un incendiu mocnit, izbucnit la acoperişul casei unor bătrâni, a alertat jumătate din sat. Imediat cum au văzut ca iese fum din podul casei, oamenii au sărit în ajutorul bătrânilor cu găleţi şi cu o cisternă cu apă. 

Până la sosirea celor de la ISU Buzău, ei au scos din casă toată mobila şi lucrurile bătrânilor, pentru a limita pagubele materiale. 
 
In momentul sosirii pompierilor, focul fusese localizat şi izolat de către săteni, manifestându-se doar la o parte din tavanul casei. In aproximativ 30 de minute a fost stins complet, înregistrându-se pagube doar la tâmplăria de la acoperiş şi tavan. 
 
Din primele verificări s-a constatat faptul că incendiul ar fi pornit de la un scurt circuit electric la cablurile ce alimentează locuinţa cu curent electric.
 
Nu s-au înregistrat alte pagube materiale sau victime, însă la faţa locului a sosit şi un echipaj al Ambulanţei, care a acordat îngrijiri medicale bătrânei, care a fost scoasă din casă de vecini. Aceasta avea probleme cardiace si suferise şi un atac de panică.Redactor/ operator: Răzvan Nicula 
 
 
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.