duminică, 19 mai, 2024

VIDEO Incendiu devastator la Pogoanele.Un bărbat amețit de alcool și-a dat foc la casă

VIDEO Incendiu devastator la Pogoanele.Un bărbat amețit de alcool și-a dat foc la casă

Facebook
Twitter
Email

Incendiu devastator produs azi noapte în locuința unui localnic din orașul Pogoanele județul Buzău. În numai câteva minute toata casa a fost cuprinsă de flacări după ce proprietarul, amețit de băutură a încercat să-și aprindă focul la soba din locuinţa cu benzină.Din fericire în casă nu se afla decât ghinionistul bărbat care a reușit printr-un mare noroc să scape nevătămat. Casa s-a aprins imediat după ce bărbatul turmentat a aruncat o cantitate mare de benzină în sobă. În câteva minute camera în care se afla soba a fost cuprinsă de flăcări și doar printr-un noroc omul a reuşit să mai iasă din casă.

Alertaţi, vecinii au sărit in ajutorul omului însă nu au reuşit să mai scoată din casa decât o butelie care era pe punctul de a exploda

În câteva minute la fața locului au sosit pompierii civili de la Primăria din Pogoanele, apoi cei de la ISU Buzău. Aceştia au deplasat în zonă două autospeciale cu care au reuşit sa stingă incendiul în circa 2 ore și jumătate.

Din casa bărbatului nu s-a mai putut salva nimic, iar acum în prag de iarnă el trebuie să găsească soluții pentru a-și reface măcar o cameră, unde să poată locui. 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.