joi, 22 februarie, 2024

VIDEO Imagini dramatice pe DN2E85. Doi morţi şi un rănit după ce un taxi a intrat sub un TIR

VIDEO Imagini dramatice pe DN2E85. Doi morţi şi un rănit după ce un taxi a intrat sub un TIR

Facebook
Twitter
Email

Grav accident rutier produs în această seară pe DN2E85 la intrarea în localitatea Gura Câlnăului,. Un taxi cu număr de Buzău a intrat pe contrasens într-un TIR care mergea spre Iaşi încărcat cu echipamente de sonorizare pentru revelion. În urma impactului violent, şoferul de pe taxi şi pasagerul din dreapta au murit iar un pasager de pe locul din spate a ajuns în stare critică la spitalul de urgenţă din Buzău.
La bordul taxi-ului se afla şoferul care transporta  doi pasageri către Buzău. La un moment dat într-o zonă cunoscută pentru producerea de evenimente rutiere foarte grave, şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens într-un TIR care mergea regulamentar.

acc 2
După impact, autoturismul a fost împins de TIR câțiva metri apoi a fost zdrobit de un parapet.  Un pasager aflat pe bancheta din spate a scăpat cu viață însă șoferul taximetrului a murit pe loc iar pasagerul din dreapta, câteva minute mai târziu. Echipajele de pe trei ambulanțe s-au chinuit aproape o oră să-i resusciteze pe cei doi bărbați, însă efortul a fost zadarnic.

acc 3
Anul trecut exact în aceeaşi zi şi în acelaşi loc, şoferul ucrainiean al unui TIR a scăpat ca prin minune după ce a plonjat cu maşina de mare tonaj de la 15 metri înălţime, în pârâul Câlnău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.