duminică, 19 mai, 2024

VIDEO Imagini dramatice! Copil omorât pe o trecere de pietoni. Şoferul, la un pas să fie linşat de martori

VIDEO Imagini dramatice! Copil omorât pe o trecere de pietoni. Şoferul, la un pas să fie linşat de martori

Facebook
Twitter
Email

Tragedie în localitatea buzoiană Ziduri. Un copil de opt ani a fost spulberat de un taximetru chiar pe trecerea de pietoni aflată lângă şcoala din localitate. Micuţul a murit pe loc, după ce a fost aruncat la mai bine de zece metri distanță, într-un şanţ de pe marginea drumului judeţean 203. Imediat după producerea nenorocirii, sătenii au fost pe punctul de a-l linşa pe taximetristul imprudent. Doar intervenţia promptă a oamenilor legii a făcut ca şoferul să nu fie bruscat.

Martorii au declarat că băieţelul tocmai se întorcea spre casă de la un meci de fotbal disputat între mai mulţi copii pe terenul şcolii. Tocmai îşi luase rămas bun de la un coleg şi apoi a încercat să traverseze strada pe zebră însă a fost spulberat de taxiul care circula cu viteză.

Poliţiştii spun că şoferul va fi cercetat pentru infracţiunea de ucidere din culpă. Trupul micţului a fost transportat la serviciul de medicină lagală pentru efectuarea necorpsiei care va stabili cauza exactă a decesului. 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.