duminică, 21 aprilie, 2024

VIDEO Concubina fostului gardian public găsit mort în casă, reținută pentru omor

VIDEO Concubina fostului gardian public găsit mort în casă, reținută pentru omor

Facebook
Twitter
Email

Miercuri după-amiază, anchetatorii au reţinut-o pe concubina bărbatului din Cernătești găsit fără viaţă, cu un cuţit înfipt în inimă. Procurorul de caz a considerat că sunt suficiente dovezi care arată că Maria I., concubina bărbatului, este cea care i-a luat viaţa acestuia. În momentul în care a murit, bărbatul se afla în locuinţă doar cu concubina sa. Ea le-a povestit anchetatorilor că, la un moment dat, buzoianul, care avea cuţiutiul în mână, s-a împiedicat şi a căzut. 

În cursul zilei de miercuri, procurorii au audiat-o pe concubina bărbatului iar varianta unei morţi accidentale, vehiculată iniţial de femeie, nu a mai stat în picioare. 

După ce femeia a fost reţinută ieri pentru 24 de ore, judecătorii au decis astăzi să fie arestată preventiv pentru 29 de zile.

Tragedia s-a petrecut marţi seara, în jurul orei 21. Martorii spun că bărbatul era cunoscut în localitate ca fiind un om liniştit care, chiar dacă obişnuia să mai consume băuturi alcoolice, nu provoca scandal. Din acest motiv vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate şi nu-şi pot explica cum s-a petrecut grozăvia.


Pe aceeași temă: VIDEO Moarte suspectă la Cernăteşti. Un bărbat a fost găsit într-o baltă de sânge

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton