VIDEO Braconieri din Chiojdu, luați pe sus de mascații Poliției Prahova. Dețineau arme ilegal

Șapte buzoieni din comuna Chiojdu au fost conduși la audieri, în urma a patru percheziţii la persoane bănuite de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Peste 100 de kg. de carne, pulbere și muniție, precum și trei arme de vânătoare deținute contrar dispozițiilor legale, au fost ridicate de poliţiştii din Prahova.

La data de 13 februarie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au efectuat patru percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu luna septembrie a anului trecut, persoanele în cauză ar fi efectuat mai multe acte de braconaj cinegetic pe fonduri de vânătoare din Prahova.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat peste 100 de kg. de carne și preparate din carne, precum și diverse cantități de pulbere și muniție (alice), deținute ilegal, în scopul producerii de cartușe de vânătoare.

De asemenea, polițiștii au ridicat trei arme de vânătoare deținute cu documente legale, însă păstrate în afara condițiilor legale, pentru această categorie de bunuri.
Șapte mandate de aducere au fost în executare, cei vizați fiind aduși la sediul Poliției, în vederea audierii.

Percheziţiile au fost desfăşurate cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova. Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

www.observatorulph.ro

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI