duminică, 21 aprilie, 2024

VIDEO Băut la volan, un buzoian s-a răsturnat cu maşina într-o curte din Gherăseni

VIDEO Băut la volan, un buzoian s-a răsturnat cu maşina într-o curte din Gherăseni

Facebook
Twitter
Email

Un buzoian în vârstă de 59 de ani a fost protagonistul unui accident rutier produs pe raza localităţii Gherăseni. În timp ce conducea un autoturism, pe DN 2C, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei într-o curbă la stânga, iar maşina a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat în curtea unui imobil. Evenimentul rutier s-a produs vineri, în jurul orei 21.30. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, însă nu a rămas internat.

Şoferul a fost testat cu aparatul Drager, iar pentru că etilotestul a indicat o concentraţie alcoolică de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton