joi, 28 martie, 2024

VIDEO Accident între Smeeni si Brădeanu. O mașină condusă de o femeie a zburat zeci de metri în aer

VIDEO Accident între Smeeni si Brădeanu. O mașină condusă de o femeie a zburat zeci de metri în aer

Facebook
Twitter
Email

Un eveniment rutier soldat cu rănirea ușoară a unei femei din localitatea Brădeanu a avut loc, joi după-amiază, pe Drumul Județean 203D, ce leagă localitatea Smeeni de Brădeanu. Un autoturism Skoda Fabia, la volanul căreia se afla o femeie de aproximativ 40 de ani, s-a răsturnat într-un canal aflat lângă șosea.

Femeia se deplasa din direcția Brădeanu către Smeeni, moment în care ar fi pierdut controlul direcției, încercând sa evite o groapă aflată pe acest sector de drum.

Aflată singură în mașină, femeia a scăpat doar cu câteva răni ușoare, fiind salvată de centură și de airbag-urile mașinii. Martoră la întreaga scenă a fost consateancă a șoferiței, aflata în alt autoturism. Aceasta a fost cea care a sărit in ajutorul femeii scoțând-o din mașina si tot ea a anunțat autoritățile despre accident.

Șoferița a fost transportata de un echipaj al Ambulanței, la Unitatea de primiri Urgente a Spitalului Județean Buzău pentru îngrijiri medicale de specialitate, iar polițiștii Secției 13 de Poliție rurală Smeeni au început cercetările pentru a stabili exact împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.