sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Vânător din Berca, prins la braconaj

Vânător din Berca, prins la braconaj

Facebook
Twitter
Email

Poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase (AESP) din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au prins, duminică, un bărbat de 65 de ani, din comuna Berca, suspectat de săvârşirea infracţiunii de braconaj cinegetic. Bărbatul este suspectat că în aceeaşi zi a participat la o partidă de vânătoare organizată, în timpul căreia a împuşcat un mistreţ pe care nu l-a înregistrat în autorizaţia de vânătoare.

Suspectul ar fi ascuns vânatul, iar la încheierea partidei de vânătoare s-a întors pe terenul respectiv cu un autoturism şi a luat mistreţul, pentru a-l transporta la domiciliul său.

Poliţiştii din cadrul Biroului AESP l-au prins la scurt timp şi au ridicat vânatul, pe care l-au predat reprezentanţilor unei asociaţii de vânătoare. Totodată, pe numele bărbatului în vârstă de 65 de ani a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj cinegetic.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.