sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Un tânăr de 18 ani din Spătaru s-a înecat în râul Buzău. Băiatul era elev al Colegiului Tehnic Buzău

Un tânăr de 18 ani din Spătaru s-a înecat în râul Buzău. Băiatul era elev al Colegiului Tehnic Buzău

Facebook
Twitter
Email

Un tânăr de 18 ani, din localitatea Spătaru, a murit, în această după-amiază, după ce s-a înecat în râul Buzău. Tânărul era elev în ultimul an la Colegiul Tehnic Buzău. Pompierii nu au găsit nici acum trupul băiatului. Tânărul venise la scăldat împreună cu câţiva prieteni, pe o fâşie de nisip la aproximativ un kilomtetru distanță, în aval, de Podul de la Mărăcineni.

În jurul orei 15.30, băiatul a intrat în apă şi, după cum povestesc tinerii care se aflau la fața locului, nu a mai dat niciun semn. Prietenii tânărului au intrat în alertă şi, pentru că niciunul dintre ei nu ştia să înoate, au sunat la 112 pentru a anunţa dispariţia băiatului.

La câteva minute, în zonă a ajuns un echipaj de la ISU Buzău. Cu ajutorul unei barci pneumatice, pompierii încearcă de mai bine de o oră să dea de corpul neînsufleţit al tânărului, însă fără niciun rezultat. În zona unde a dispărut băiatul se află şi o echipă de poliţişti criminalişti şi unprocuror, care efectuează cercetări în legătură cu dispariţia tânărului.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.