miercuri, 22 mai, 2024

VIDEO Un copil din Lopătari a murit după ce a fost târât zeci de metri de un cal

VIDEO Un copil din Lopătari a murit după ce a fost târât zeci de metri de un cal

Facebook
Twitter
Email

Tragedie într-o familie din comuna buzoiană Lopătari, în a patra zi din an. Un puşti de 13 ani a murit, miercuri dimineaţă, după ce a fost târât de un cal câţiva zeci de metri şi a intrat cu capul într-un bolovan. Poliţia a deschis un dosar pentru moarte suspectă.

Evenimentul s-a petrecut miercuri dimineaţă în satul Runcuri din comuna Lopătari. Băiatul, în vârstă de 13 ani, a plecat cu o verişoasă să ducă un cal acasă de la unchiul său.

Pe drum, băiatul şi-a înfăşurat pe mână funia cu care era legat calul şi a plecat la vale. La un moment dat, animalul s-a speriat, a luat-o la galop şi a târât copilul după el. După câteva zeci de metri, băiatul s-a lovit puternic de un bolovan şi a murit pe loc.

Tatăl a fost cel care a ajuns primul la locul tragediei şi a încercat să îi ofere copilului primul ajutor, însă era prea târziu. Mama este împietrită de durere. După ce şi-a văzut copilul într-o baltă de sânge abia dacă mai era în stare să vorbească.

Copilul era cunoscut de toţi sătenii. Provenea dintr-o familie amărâtă şi îşi ajuta vecinii cu animalele ca să mai câştige un ban. Când au aflat de tragedie, oamenii au venit într-un suflet dar nu au mai putut face nimic pentru copil.

Băiatul de 13 ani era al patrulea născut dintr-o familie cu şapte fraţi. Părinţii sunt foarte săraci şi nici nu ştiu cu ce bani îşi vor îngropa copilul.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură