joi, 13 iunie, 2024

Un bărbat din Săpoca și-a pierdut viața în timp ce lucra la dezasamblarea unei autobasculante

Un bărbat din Săpoca și-a pierdut viața în timp ce lucra la dezasamblarea unei autobasculante

Facebook
Twitter
Email

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, sudor la o societate comercială din municipiul Buzău, şi-a pierdut viaţa, sâmbătă dimineață, în timp ce lucra la dezasamblarea unei autobasculante. Bărbatul era din comuna Săpoca și era căsătorit, fără copii. Cazul este investigat de către polițiștii criminaliști. Ieri, în jurul orei 9.30, buzoianul, de meserie sudor, angajat al unei societăți comerciale dcu sediul pe strada Transilvaniei, efectua operaţia de tăiere cu flacăra, moment în care a fost surprins între cauciucul din spate şi bena autocamionului. Doar câteva secunde au trecut până când bena s-a prăbuşit peste muncitor, lovitura curmându-i viaţa pe loc.

Patronul societăţii comerciale a fost cel care a sunat la 112 după ajutor.

Din primele cercetări, angajatul lucra cu forme legale autorităţile urmând să stabilească la începutul săptămânii viitoare dacă a respectat toate măsurile privind siguranţa în muncă şi dacă i s-a făcut instructajul pentru postul pe care îl ocupa.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul Medico-Legal pentru a i se efectua necropsia. Cazul a fost preluat de către poliţiştii Inspectoratului Judeţean de Poliţie fiind instrumentat de către un procuror din cadrul Parchetului Local Buzău.

Inspectorii de la ITM Buzău desfășoară și ei o anchetă în acest caz, urmând să stabilească dacă este vorba despre un accident de muncă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.