vineri, 29 martie, 2024

Trei răniți, la Țintești, după ce o căruță a fost spulberată de un autoturism

Trei răniți, la Țintești, după ce o căruță a fost spulberată de un autoturism

accident caruta tintesti buzau
Facebook
Twitter
Email

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier produs, sâmbătă seară, pe DJ 203 D, la limita dintre municipiul Buzău și comuna Țintești. În eveniment au fost implicate două mașini și o căruță. În urma impactului, ocupanții mașinii, soț și soție, au suferit răni ușoare, fiind transportați la spital. Tot la spital a fost transportat și un tânăr din căruță.

Accidentul a avut loc în jurul orei 20.00. Un șofer de 24 de ani, care circula de la Buzău la Țintești, a frânat brusc în fața unei căruțe. Pentru a evita impactul, bărbatul din atelaj a tras stânga și a pătruns pe contrasens, acolo unde căruța a fost spulberată de un autoturism care circula din sens opus.

Doi buzoieni din Opelul care a lovit căruța, un bărbat de 60 de ani și o femeie de 54, au ajuns la spital, mașina lor fiind serios avariată în impact. Patru bărbați din atelaj au scăpat cu răni ușoare, în timp ce al cincilea a avut nevoie de o ambulanță, care l-a transportat la spital. Calul a fost proiectat zeci de metri pe șosea, fiind grav rănit.

Anchetatorii urmează să stabilească acum cui aparține vina pentru accidentul de sâmbătă seară și cine va plăti toate pagubele produse în urma impactului.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.