duminică, 21 aprilie, 2024

Soţ şi soţie, din comuna Calvini, trimiși în arest după ce au agresat un poliţist

Soţ şi soţie, din comuna Calvini, trimiși în arest după ce au agresat un poliţist

Facebook
Twitter
Email

Vineri dimineaţă, în jurul orei 9.30, un echipaj al Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, care acţiona pe bulevardul Unirii, a oprit pentru control o autoutilitară. Mașina oprită de polițiști prezenta avarii similare celor produse în urma implicării într-un accident de circulație. Poliţiştii au constatat că şoferul, un bărbat de 35 de ani, din comuna Calvini, nu deţinea autorizaţie de reparaţie, motiv pentru care i-au întocmit proces verbal de contravenţie şi i-au reţinut permisul în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile.

În momentul în care i s-au adus la cunoştinţă măsurile legale ce urmează a fi luate împotriva lui, conducătorul auto a devenit recalcitrant, s-a manifestat violent şi a început să adreseze ameninţări poliţiştilor. Bărbatul a opus rezistenţă în momentul în care poliţiştii au procedat la imobilizarea lui, în ajutorul şoferului venind soţia acestuia, care a încercat să îi împiedice pe poliţişti să îşi îndeplinească obligaţiile de serviciu.

Atât conducătorul auto, cât şi soţia lui au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Buzău, unde li s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „sfidarea organelor judiciare”, respectiv „împiedicarea, sub orice formă, a organelor de menţinere a ordinii publice de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliţiei”.

Împotriva celor doi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton