miercuri, 21 februarie, 2024

Serbare tradițională la Lopătari, cu Ileana Ciuculete și „Nemuritorii” printre invitați

Serbare tradițională la Lopătari, cu Ileana Ciuculete și „Nemuritorii” printre invitați

Facebook
Twitter
Email

Serbarea folclorică tradiţională „Plaiul Nucului” de la Lopătari constituie un nou prilej pentru locuitorii din zona de munte a judeţului să asiste la un spectacol de excepţie. Ileana Ciuculete şi „Nemuritorii” vor susţine recitaluri în cadrul evenimentului folcloric. Serbarea tradiţională, organizată de Primăria şi Consiliul Local Lopătari, în colaborare cu Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Buzău, va avea loc duminică, 21 iulie, cu începere de la ora 12.00.

Cele mai aşteptate momente la ediția a XXVI-a a serbării „Plaiul Nucului” vor fi recitalurile susţinute de interpreta Ileana Ciuculete şi de formaţia „Nemuritorii”. Pe toată durata zilei, vor mai evolua pe scena serbării tradiţionale de la Lopătari interpreţii buzoieni Nina Stamate, Simona Bănică, Ion Băicuş, Filofteia Drăghici, Alexandru Petcu, Tatiana Răduţă, Mariana Ţicleanu, Valentin Ghencea, Diana Ioniţă şi mulţi alţi interpreţi şi ansambluri de muzică populară.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.