Grav accident, la Boldu, soldat cu moartea unui brăilean și rănirea gravă a nepotului acestuia

Un șofer de 64 de ani a murit după ce autoutilitara cu care se deplasa de la Râmnicu Sărat spre Brăila a intrat cu viteză într-un copac. În urma accidentului, produs în localitatea Boldu, un copil de 9 ani, nepotul șoferului, a fost rănit grav, fiind necesar transportul lui cu un elicopter SMURD la un spital din Galați.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 14.30, pe DN 22, în zona localității Boldu, județul Buzău. O autotutilitară Dacia Papuc a intrat într-un copac de pe marginea drumului iar în urma impactului extrem de violent două persoane au rămas încarcerate. La locul evenimentului s-au deplasat o autoutilitară ISU cu apă și spumă și un echipaj de la Descarcerare.

Pompierii au fost nevoiți să intervină pentru a stinge flăcările care au pornit de la motorul mașinii, având în vedere că în momentul în care au ajuns în zona accidentului au constatat că din motorul mașinii ieșea fum. Șoferul a murit în momentul impactului mașinii cu copacul de pe marginea drumului.

”Un șofer de 64 de ani din Brăila, în timp ce se deplasa din direcția Râmnicu Sărat – Brăila, în afara localității Boldu a intrat pe constrasens, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit frontal de un copac de pe marginea drumului. În urma impactului șoferul a decedat pe loc, iar celălalt pasager, un copil de 9 ani a fost grav rănit”, a declarat agent șef adjunct Mihail Drăghiciu, purtător de cuvânt IPJ Buzău.

Bărbatul de 64 de ani și nepotul său se întorceau de la oborul de animale din Râmnicu Sărat. Copilul a fost preluat de un elicopter SMURD și dus la un spital din Galați. Trupul neînsuflețit al bărbatului de 64 de ani a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Buzău.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI