miercuri, 21 februarie, 2024

Protest inedit, la Tisău: grădinițe cu flori în gropile din carosabil

Protest inedit, la Tisău: grădinițe cu flori în gropile din carosabil

Facebook
Twitter
Email
Formă inedită de protest, într-un sat din Tisău, județul Buzău, unde localnicii s-au săturat de șoselele deteriorate. Câțiva săteni cu inițiativă au amenajat mici grădinițe cu flori în gropile din asfalt. Poate, în acest fel, cred autorii inițiativei, vor fi observate mai ușor de autorități. 

Însoțit de mesajul ”Minune la intrare în Valea Caprei, au ieșit flori din asfalt… Minunea mai mare este a autorităților, pentru că nu o văd”, un set de fotografii postate de Marian Stoicescu, din Tisău, face deliciul internauților. 
 
Pozele arată o groapă în asfalt transformată în grădiniță cu flori multicolore, împrejmuită cu pietre văruite, care se vrea a fi un marcaj rutier… special. Poate în acest fel, șoferii vor avea șanse mai mari să nu-și rupă mașinile în groapa cu pricina, iar autoritățile vor fi mai receptive.
 
Reacțiile oamenilor la fotografiile postate nu au întârziat să apară. ”Fain, măcar cu flori să se astupe gropile dacă nu sunt în stare să astupe gropile”, scrie Geanina. ”Bună idee, dar apă aveți pentru a le uda??”, reacționează Alina.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.