sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Primarul suspendat Valerică Şercăianu, trimis în judecată pentru ucidere din culpă, a fost pus în libertate

Primarul suspendat Valerică Şercăianu, trimis în judecată pentru ucidere din culpă, a fost pus în libertate

Facebook
Twitter
Email

Primarul suspendat al comunei buzoiene Cernăteşti, Valerică Şercăianu, trimis în judecată pentru ucidere din culpă, a fost pus în libertate. Şercăianu a fost eliberat vineri după ce magistraţii de la Judecătoria Buzău au înlocuit măsura arestului preventiv cu măsura obligării de a nu părăsi localitatea. Procurorii aveau posibilitatea de a face recurs însă, pentru că nu au mai atacat decizia, Valerică Şercăianu a fost eliberat din arestul Poliţiei, acolo unde se afla de luna trecută.

Primarul comunei buzoiene Cernăteşti, Valerică Şercăianu, a fost trimis în judecată recent pentru ucidere din culpă în formă agravantă, după ce a provocat un accident în localitatea buzoiană Potoceni. În urma accidentului, o adolescentă de 15 ani a murit iar o alta a fost rănită. În momentul producerii tragediei, Şercăianu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducea cu 91 de km la oră în localitate.

În acelaşi caz, Florin Claudiu Niţu, un alt şofer implicat în accident, a fost trimis în judecată tot pentru ucidere din culpă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.