luni, 11 decembrie, 2023

Poliția anchetează moartea unui bărbat din Cozieni care era cu vacile la adăpat

Poliția anchetează moartea unui bărbat din Cozieni care era cu vacile la adăpat

Facebook
Twitter
Email

Pompierii buzoieni au fost chemați să intervină, în noaptea de marți spre miercuri, în satul Bălănești, comuna Cozieni, pentru scoaterea unui bărbat de 49 de ani dintr-o fântână adâncă de câțiva zeci de metri.

Persoana care a făcut această sesizare este chiar soția bărbatului, care s-a alertat după ce vacile au venit, pe seară, singure acasă.

Din informațiile oferite de ISU, se pare că acesta a murit înecat, corpul lui plutind la suprafața apei. La locul solicitării s-a deplasat un echipaj de la ISU Buzău, care intervenit pentru scoaterea bărbatului din fântână.

Oamenii din sat spun că la această fântână aducea omul vacile la adăpat. Cel mai probabil, cred sătenii, a alunecat când s-a aplecat să scoată găleata cu apă.

Trupul bărbatului a fost scos după miezul noții din fântână, iar apoi a fost preluat de serviciul de medicină legală pentru efectuarea necropsiei.

Încă nu se știe cum a ajuns bărbatul pe fundul fântânii adânci de aproape 20 de metri. Anchetatorii trebuie să stabilească acum dacă bărbatul și-a pus capăt zilelor sau a fost victima unui accident.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.