joi, 28 septembrie, 2023

Petreceri câmpenești, duminică, la Cochirleanca și Puiești

Petreceri câmpenești, duminică, la Cochirleanca și Puiești

Facebook
Twitter
Email

Duminică, două comune buzoiene îmbracă haine de sărbătoare. Dacă în comuna Cochirleanca, este vorba de o serbare aflată la prima ediție, la Puiești, serbarea „Hora în sat” a ajuns la ediția cu numărul 8. În organizarea Primăriei Puiești, cu începere de la ora 15.00, pe scena amenajată în curtea şcolii din comună vor susţine recitaluri artişti îndrăgiţi, precum Ileana Ciuculete, Constantin Enceanu, Cristian Rizescu, Mario Buzoianu şi mulţi alţii. La fel de aşteptate de publicul din Puieşti vor fi evoluţiile trupelor „Alb şi Negru” şi „Like Chocolate”. Serbarea se va încheia, la orele serii, cu un spectaculos foc de artificii.

Tot duminică, este programată serbarea folclorică „Bob de grâu”, eveniment organizat de Primăria Cochirleanca, în colaborare cu Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Buzău şi va începe la ora 15.00. Pe lângă talentaţii artişti ai Centrului Judeţean de Cultură şi Artă, vor susţine recitaluri cunoscutele interprete Maria Dragomiroiu şi Steliana Sima. Pe seară, organizatorii le-a mai pregătit petrecăreţilor o surpriză: recitalul un artist foarte îndrăgit de locuitorii comunei Cochirleanca.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.