O fetiță din Bozioru a ajuns la Urgențe, după ce a fost bătută cu vătraiul de propriul tată

Poliția anchetează familia unei minore din comuna buzoiană Bozioru, după ce copila a ajuns cu răni grave la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Elena Aurelia, în vârstă de 8 ani, a suferit contuzii craniene grave, provocate cel mai probabil cu un vătrai. Primele indicii îl arată pe tatăl fetei ca fiind autorul agresiunii.

Fapta s-ar fi produs în cursul zilei de miercuri, în gospodăria familiei Grigore, din comuna Bozioru. Copila a mers la școală, în această dimineață, iar rănile și urmele de sânge le-au dat de gândit mai multor persoane inclusive învățătorului fetei. Mai mult, Elena Aurelia avea stări de rău în timpul orelor. Martorii spun că fata avea răni înfundate, în zona capului. Au sunat imediat la 112 pentru a chema Poliția și Ambulanța.

Fata a fost preluată de echipajul de Ambulanță din Pătârlagele și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău. Poliția a început o anchetă, mai ales după ce mai mulți vecini au declarant că tatăl și-a făcut un obicei din a-și lovi copilul în mod brutal.

Conform unora dintre săteni, agresorul pare că ar avea probleme psihice grave. Nu are un diagnostic în acest sens pus de specialist. Mama fetei este însă diagnosticată cu oligofrenie de gradul 2. Protecția Copilului va analiza cazul, pentru a stabili dacă va decide sau nu decăderea din drepturile părintești a celor doi soți iresponsabili.

Fii Reporter