VIDEO O femeie din Cilibia a fost ucisă de soț și lăsată să putrezească în casă. Criminalul, aproape să fie linșat

Cadavrul unei femei de 57 de ani a fost găsit, joi după-amiază, în locuința sa din comuna Cilibia. Vecinii au sunat la Poliție pentru a anunța dispariția suspectă a femeii. Nu le-a trebuit mult anchetatorilor să își dea seama că au de-a face cu o crimă săvârșită de soțul femeii. Bărbatul a stat câteva zile cu cadavrul în casă.

Polițiștii au descins în casa din Cilibia a Corneliei Banu în urma unui apel la 112. Au găsit trupul femeii pe patul uneia dintre camere. În curte a fost găsit soțul femeii, aproape uimit de prezența polițiștilor.

Pentru că şi-au dat repede seama că au de-a face cu o crimă, oamenii legii au decis să-l încătuşeze pe principalul suspect, soţul femeii, în vârstă de 52 de ani.

Criminalul ar fi folosit un topor şi un cuţit, pe care le-a prezentat poliţiei. Cornelia Banu nu a mai fost văzută de rude şi vecini de pe data de 24 iulie iar de atunci a stat bărbatul cu cadavrul în casă.

Atunci când a fost adus către maşina poliţiei, suspectul de crimă a fost huiduit de sătenii strânşi să asiste la ancheta poliţiei. Cunoscuţii cred că nenorocirea a pornit de la băutură.

Din spusele vecinilor, cei doi soţi se certau des atunci când bărbatul se îmbăta. Bărbatul a avut dese internări la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, pentru tulburări psihice, iar femeia era şi ea cunoscută cu un uşor handicap psihic.

Detalii despre împrejurările în care a ost comisă crima vor apărea după audierea suspectului şi rezultatele necropsiei.

Fii Reporter