Mobilizare la Mihăilești, pentru refacerea drumului avariat de exploziile de vineri. A fost turnat un nou strat de asfalt

Foto Mihai Dedu

Deflagrațiile produse, vineri, la Mihăilești, au avariat carosabilul pe o porțiune de câteva zeci de metri pătrați. Imediat după stingerea incendiului şi îndepărtarea de pe carosabil a buteliilor şi a camionului ars, echipele de la Drumuri Naţionale au sosit la faţa locului şi au turnat covor asfaltic nou. Acum, prin zonă, se circulă fără probleme.

“Am mulţumit tuturor celor implicați în limitarea accidentului de la Mihăileşti. Toată lumea a acţionat impecabil, iar asta a făcut să nu existe la acest moment victime. Am discutat şi cu cei de la Drumuri Naţionale şi a fost nevoie să fie turnat covor asfaltic nou pentru că a fost afectat şi primul şi cel de-al doilea strat. După ce se va finaliza ancheta şi vor fi găsiţi vinovaţii, se vor face şi decontările lucrărilor care au avut loc în zonă”, a declarat George Sava, prefectul judeţului Buzău.

Vineri, un tir încărcat cu 800 de butelii a luat foc în localitatea Mihăilești, la 500 de metri distanță de locul în care a avut loc explozia de la Mihăilești. Initial, incendiul a izbucnit la unul dintre cauciucuri, după care s-a extins cu repeziciune la încărcătură. În scurt timp, buteliile au inceput sa explodeze, iar șoferul, pompierii si localnicii s-au retras.

La fata locului au acţionat 60 de pompieri, cu 6 autospeciale, 4 de la Isu Buzău și 2 de la Ialomita.

Foto Mihai Dedu / stiridebuzau.ro
Foto Mihai Dedu / stiridebuzau.ro

Fii Reporter