Isprava unui teribilist. După ce a retezat un copac cu bolidul, a luat numerele de înmatriculare și a plecat

Un bărbat din localitatea Grebănu a scăpat nevătămat, după ce autoturismul pe care îl conducea a izbit violent un copac de pe marginea drumului. Accidentul rutier s-a produs vineri dimineață pe DJ 203 A, într-o curbă la dreapta. Potrivit martorilor, șoferul a intrat cu viteză în acel sector de drum și a pierdut controlul volanului.

La ieșirea din localitatea buzoiană Grebănu, într-un sector de drum în curbă spre dreapta, șoferul bolidului nu a adaptat viteza, a pierdut controlul volanului și a părăsit șoseaua. Chiar dacă a încercat să frâneze, pe asfalt fiind găsite urme, conducătorul auto a izbit frontal un copac de pe marginea drumului, iar mașina s-a oprit la cățiva metri, pe câmp.

Impactul cu copacul a fost atât de puternic încât acesta s-a rupt în două, iar partea din față a bolidului a fost avariată.

Potrivit martorilor, în ciuda impactului violent, șoferul autoturismului, un bărbat din localitatea Grebănu, a scăpat nevătămat. El și-a abandonat mașina pe câmp, iar înainte de a părăsi locul accidentului a avut grijă să ia numerele de înmatriculare ale bolidului. Poliția a ajuns însă rapid la el.

Fii Reporter