VIDEO Incendiu puternic la Ulmeni, soldat cu moartea unei bătrâne

Tragedie, astăzi, într-o comună din Buzău. O femeie a murit asfixiată, după ce i-a luat casa foc, din cauza sobei defecte. Când au văzut că iese fum prin ferestre, vecinii au sărit să o salveze pe proprietara casei, însă au ajuns la ea prea târziu.

A fost agitație mare, astăzi, în satul Ulmeni, din cauza incendiului care a cuprins casa unei bătrâne singure, în vârstă de 80 de ani. Vecinii au sărit să o salveze pe femeia pe care o știau că se mișcă greu din cauza bătrâneții însă au găsit-o greu, din cauza fumului gros. Era întinsă pe podea, fără suflare. Aceasta nu a supraviețuit, din cauza intoxicării cu monoxid de carbon.

Echipaje de la ISU Buzău şi de la punctul de lucru Pietroasele au intervenit la misiune cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Operațiunea de stingere a incendiului s-a desfășurat cu dificultate, din cauza fumului dens.

După o primă evaluare, pompierii cred că incendiul a izbucnit din cauza unor defecțiuni la sistemul de încălzire însă ancheta pornită de ei va lămuri aceste aspecte. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările care au condus la tragedie.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI