Furtul de oi din Ulmeni, rezolvat. Doi tineri au înghesuit mioarele într-un autoturism apoi s-au făcut nevăzuți

SAMSUNG

Polițiștii din Merei i-au reținut pe hoții care, în urmă cu trei luni, au dat iama în turma unui crescător de ovine din Ulmeni. În timp ce treceau pe lângă animalele care pășteau pe marginea drumului, profitând de lipsa stăpânului, au înghesuit trei oi în autoturism și s-au făcut repede nevăzuți.

În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţişti din cadrul Secţiei 6 poliţie rurală Merei i-au identificat marți pe principalii bănuiţi de comiterea furtului de animale.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că la sfârşitul lunii octombrie 2016, doi tineri în vârstă de 21 şi respectiv 24 de ani, din localitatea Izvorul Dulce, ar fi sustras mai multe ovine din apropierea locuinţei proprietarului, un bărbat de 55 de ani, din localitatea Ulmeni.

Prejudiciul estimat de persoana vătămată la peste 1.000 de lei, a fost recuperat în proporţie de 50%. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar faţă de cei doi a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

Fii Reporter