sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Femeie din Gherăseni, bătută în propria casă de un consătean

Femeie din Gherăseni, bătută în propria casă de un consătean

Facebook
Twitter
Email

O femeie în vârstă de 70 de ani, din comuna Gherăseni, a trecut ieri prin clipe de coşmar. Un consătean a pătruns peste ea în casă şi agresat-o, după care i-a distrus mai multe bunuri. Femeia a sunat imediat la 112, pentru a sesiza Poliţia. Principalul suspect este un bărbat de 34 de ani, consătean cu victima. Potrivit poliţiştilor, acesta a pătruns fără drept în curtea locuinţei femeii şi, după ce a agresat-o, a distrus un frigider, o maşină de spălat şi un boiler electric, apoi a vărsat mai multe recipiente în care se afla vin.

Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, însă nu a rămas internată.

Suspectul a fugit, fiind identificat la scurt timp de poliţişti şi condus la sediul poliţiei. Bărbatul s-a ales dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton