Elevă din Viperești, accidentată grav la scurt timp după ce a coborât din microbuzul școlii

Arhivă

O elevă din Viperești a ajuns la Urgențele Spitalului Județean Buzău, după ce a fost izbită de un autoturism, în timp ce traversa strada. Evenimentul s-a produs sub privirile surorii ei, care o aștepta de pe trotuarul celălalt. Fetița de șapte ani tocmai coborâse din microbuzul școlii, în stația din dreptul Căminului Cultural.

Accidentul s-a produs în jurul orei 12.30, pe DN 10, în dreptul stației de autobuz în care oprește și microbuzul școlar.

Fata a fugit prin fața mașinii din care tocmai coborâse și s-a repezit să ajungă pe partea cealaltă, unde o aștepta sora ei mai mare.

Ea a fost izbită de un autoturism care venea dinspre Buzău, cu viteză, ce tocmai trecuse de o curbă cu vizibilitate redusă.

Poliția a început o anchetă, pentru a stabili gradul de vinovăție al celor implicați în accident, atât a fetiței, care ar fi traversat prin loc nepermis, cât și a șoferului, care ar fi avut viteză mai mare decât cea legală în localitate.

Copila de șapte ani a fost adusă cu ambulanța la Spitalul Județean Buzău, cu leziuni la nivelul capului, însă conștientă.

Fii Reporter