Dramă într-o familie din Brădeanu. Băiatul lor, de 9 ani, a murit după ce a căzut de pe bicicletă

Durere de nedescris într-o comunitate din județul Buzău, după moartea unui copil în urma unui accident produs săptămâna trecută. În timp ce se afla la o plimbare cu bicicleta pe străzile din Brădeanu, băiatul în vârstă de 9 ani, din localitate, a nimerit într-o groapă de pe șosea, s-a dezechilibrat și a căzut cu fața în coarnele bicicletei. A fost în comă până aseară, când a decedat.

Nenorocirea a avut loc în urma cu peste o săptămână, în primele zile ale vacanței de vară. Mai mulți copii se întreceau cu bicicletele pe o stradă din Brădeanu iar la un moment dat unul dintre ei, Cosmin Nistor, s-a dezechilibrat și a căzut cu fața în ghidon. Martori la întâmplarea terifiantă au fost ceilalți copii și câțiva localnici. Ei spun că accidentul s-ar fi produs în momentul în care Cosmin a intrat cu viteză într-o groapă de pe drum.

Copilul a rămas preț de câteva minute bune întins pe asfalt, inconștient. O ambulanță care a sosit de la Smeeni l-a preluat și l-au transportat mai întâi la Spitalul Județean Buzău iar de aici, la Bagdasar-Arseni, din Capitală, rănile fiind extrem de grave, necesitând intervenții neurochirurgicale. Copilul a fost în comă până sâmbătă seara, când inima lui a încetat să mai bată.

Moartea micuțului Cosmin a produs multă durere familiei sale și rudelor, dar și tuturor sătenilor din Brădeanu, cărora nu le vine să creadă. Copilul urma să înceapă clasa a treia după vacanța de vară.

”Colectivul de cadre didactice și elevi din Școala Brădeanu au aflat astăzi cu durere în suflet că un elev, care tocmai a terminat clasa a II-a, și-a pierdut viața, in urma unui tragic accident suferit în urmă cu câteva zile. Deși cu toții am sperat în recuperarea lui Cosmin, aseară el s-a ridicat la ceruri. Suntem șocați de dispariția unui suflet atât de fraged, iar cuvintele sunt de prisos. Întregul colectiv este alături de familia răvășita de durere. Dumnezeu să-l ierte! Zbor lin printre îngeri, Cosmin!”, au scris pe Facebook reprezentanții Școlii Brădeanu.

Fii Reporter