joi, 22 februarie, 2024

Destin frânt! Tânăra care şi-a pierdut viaţa în urma accidentului din week-end abia absolvise liceul

Destin frânt! Tânăra care şi-a pierdut viaţa în urma accidentului din week-end abia absolvise liceul

Facebook
Twitter
Email

Gabriela Daniela Stancu era o tânără de 19 ani care avea tot viitorul înainte. Absolvise de curând Liceul cu Program Sportiv din Buzău şi se părea că tânăra va avea un viitor frumos. Asta până duminică dimineaţă, când familia şi prietenii au primit vestea îngrozitoare: fata a fost grav rănită într-un accident de circulaţie şi a murit pe patul de spital. Duminică dimineaţă, în timp ce se întorceau de la o petrecere, Gabriela şi alţi patru tineri dintr-un autoturism marca Skoda au avut un accident. Neatenţia şi oboseala ar fi cauzele principale pentru care şoferul maşinii, un băiat de 19 ani, ar fi pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe un câmp. Totul s-a întâmplat în zorii zilei de duminică, pe DJ 203 D, pe raza comunei Smeeni. 

2

Doi dintre pasageri au fost răniţi grav, iar pentru Gabriela nu s-a mai putut face nimic, deşi a fost transportată de urgenţă la spital.

Şoferul care a provocat accidentul, un tânăr din Ţinteşti, a fost testat cu aparatul etilotest, însă s-a dovedit că nu băuse.

Gabriela era la început de drum în viaţă, era o fată frumoasă cu ambiţii multe, însă totul s-a schimbat într-o secundă.

Pe contul de Facebook al tinerei, toţi cei care au cunoscut-o lasă mesaje pline de durere. „Dumnezeu să o odihnească şi condoleanţe părinţilor! Nici nu vreau să mă gândesc cum e să-ţi îngropi copilul! :((”, spune Felix. „Trandafirii nu se ofilesc… chiar şi în intuneric ei zâmbesc :(( (Dănutzaa noastra nu te vom uita niciodata… o să te iubim de la pământ până la cer….„, sună un alt mesaj îndurerat.

Şi Cătalin a cunoscut-o pe Gabriela şi îi deplânge moartea: „Ai fost o minunăţie de fată, dar asta este soarta. Cu toţii odată şi odată trebuie să plecăm din această lume…”

Tânăra va fi înmormântată joi la cimitirul din comuna Săgeata, locul natal al mamei sale.

627x0

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.