duminică, 14 iulie, 2024

Crește standardul de viață în Vadu Pașii. Comuna vecină va avea rețea de apă și canalizare

Crește standardul de viață în Vadu Pașii. Comuna vecină va avea rețea de apă și canalizare

Facebook
Twitter
Email

În acest an, în comuna buzoiană Vadu Pașii va demara un grandios proiect de infrastructură. Este vorba despre extinderea rețelei de alimentare cu apă și canalizare în comuna aflată în vecinătatea orașului Buzău, proiect cu fonduri europene derulat de Compania de Apă Buzău.

Durata lucrărilor este de 24 de luni. Odată dus la îndeplinire acest proiect, locuitorii din Vadu Pașii vor beneficia de condițiile pe care le au cetățenii orașului Buzău.

Autoritățile din Vadu Pașii anunță că în comuna aflată în vecinătatea municipiului Buzău va demara, în acest an, un proiect grandios de extindere a rețelei de alimentare de apă și canalizare. Este vorba de un proiect derulat de Compania de Apă Buzău, cu fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană.

În proiectul Companiei de Apă sunt cuprinse investiţii pentru extinderea reţelei de alimentare cu apă potabilă şi canalizare ape uzate în comuna Vadu Pașii in valoare totala de peste 15 milioane de euro.

Durata lucrărilor de extindere a rețelei de alimentare cu apă și canalizare este de 24 de luni. În perioada imediat următoare, vor demara acțiunile premergătoare lucrărilor propriu-zise, în comună fiind așteptați specialiștii Companiei de Apă Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.