miercuri, 22 mai, 2024

CJ Buzău asfaltează 60 de kilometri de drumuri județene din fonduri proprii

CJ Buzău asfaltează 60 de kilometri de drumuri județene din fonduri proprii

Facebook
Twitter
Email

Încep asfaltările de vară pe drumurile județene. Autoritățile Buzăului anunță că în acest an, fondurile alocate vor ajunge pentru asfaltarea a 60 de kilometri de drumuri din toate zonele județului. Va fi asfaltat inclusiv un tronson de 10 kilometri înspre Vulcanii Noroioși.

”Nu vor fi porțiuni de câte 500 de metri sau un kilometru, ci bucăți mari de la 5 kilometri în sus. Unde ne vom duce, terminăm lucrarea, n-o mai împărțim pe mai mulți ani. Am semnat zilele trecute noul contract, va fi tot pe trei ani, de acum până în 2021, asfaltări de vară”, a declarat Petre Emanoil Neagu, preledintele CJ Buzău.

Presedintele Consiliului Judetean, Petre Emanoil Neagu, a menționat drumurile din judet care vor beneficia de covor asfaltic.

„La Berca se vor asfalta 10 kilometri înspre Vulcanii Noroioși, e obligatoriu, e obiectiv turistic. De asemenea, vom asfalta de la Berca înspre Mănăstirea Rătești. Vom face apoi restul de drum de la Padina spre Rușețu. La câmp vom continua de unde am rămas anul trecut în zona Scutelnici. Vom face Găgeni – Vintileanca și Istrița de Jos – Breaza. În zona Râmnicu Sărat vom asfalta de la Mărgăritești – Murgești – Livada – Rm. Sărat. În partea cealaltă a județului vom asfalta de la Cislău înspre Vălenii de Munte și tot acolo, înspre Buda Crăciunești și județul Prahova”, a declarat Petre Emanoil Neagu.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură