joi, 28 septembrie, 2023

Bătrână din Vadu Pașii, ucisă de către fiul său

Bătrână din Vadu Pașii, ucisă de către fiul său

Facebook
Twitter
Email

O dramă teribilă s-a produs miercuri noapte în localitatea buzoiană Vadu Pașii. O bătrână de 76 de ani a fost găsită de dimineață fără suflare de către unul dintre cei doi fii ai săi. Poliția îl suspectează pe unul dintre frați ca fiind autorul omorului. Bărbatul de 40 de ani, care este principalul suspect că şi-a omorât mama, a intrat în atenția anchetatorilor din momentul în care a încercat să fugă din gospodărie, atunci când i-a văzut pe polițiști. Despre macabra descoperire, poliţiştii din localitate au aflat de la vecini, care au sunat de dimineață la 112.
Trupul fără viaţă al bătrânei, care avea 76 de ani, a fost găsit în locuinţă, întins în pat, acoperit cu o plapumă, şi prezenta urme înjunghiere cu un cuțit. Suspectul principal de omor a fost capturat la câţiva metri de locuinţă şi este acum la audieri.

CITEŞTE ŞI :VIDEO ŞOCANT!Criminalul de la Vadu Paşii şi-a omorât mama cu mâinile goale. I-a scos organele interne prin vagin

 

VIDEO Scene incredibile astăzi la Parchetul Judeţean Buzău.Bărbatul acuzat că şi-a omorât mama, la un pas să scape din escorta poliţiei


 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.