Bătrână din comuna Merei, violată de un nepot. A fost dat pe mâna poliției de tatăl lui

Un tânâr, de 19 ani, din comuna Merei, a fost arestat preventiv după ce și-a violat bunica, în noaptea de luni spre marți. După ce victima și-a alarmat rudele, fiul acesteia, și tatăl infractorului, a pus mâna pe telefon și a anunțat autoritățile. Autorul agresiunii era băut, spun polițiștii, iar în aceeași noapte a spart un magazin din sat.

În noaptea de 13 spre 14 aprilie, polițiștii de la Secția de poliție rurală Merei au fost sesizați de către un localnic despre faptul că, în noaptea precedentă, o bătrână de 78 de ani a fost victima unui viol.

Poliţiştii au început imediat cercetările şi au demarat verificările pentru depistarea acestuia, stabilind că ar fi vorba despre un tânăr de 19 ani din Merei, care a și fost prins de polițiști la câteva ore de la sesizarea faptei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că tânărul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, s-ar fi deplasat în cursul nopții la sediul magazinului pentru a-și cumpăra țigări.

Întrucât era închis, a pătruns prin efracție și a sustras mai multe bunuri și suma de bani din încasări. Patronul a calculat o pagubă de aproximativ 600 de lei.

Ulterior, s-ar fi deplasat la imobilul bătrânei, care îi era și rudă și ar fi manifestat intenția de a înnopta la locuința acesteia. Întrucât bătrâna a refuzat, tânărul ar fi agresat-o și, prin constrângere, ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru viol calificat și furt calificat, iar împotriva bănuitului a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Tânărul a fost prezentat parchetului cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și urmare sesizării instanței, judecătorul de drepturi și libertăți a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Fii Reporter