miercuri, 22 mai, 2024

Bărbat din Tisău, arestat după ce ar fi violat o bătrână

Bărbat din Tisău, arestat după ce ar fi violat o bătrână

Facebook
Twitter
Email

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Tisău, a fost reținut ieri de către polițiștii buzoieni. El este suspectat că ar fi violat o bătrână din aceeași comună, după ce femeia l-a refuzat să o ajute la treburile gospodărești. Potrivit Biroului de presă al IPJ Buzău, suspectul a venit în vizită la locuinţa consătenei sale şi s-a oferit să-i transporte la domiciliu lemne pentru foc. În urma discuţiilor, femeia a refuzat oferta, iar suspectul a plecat, însă a revenit după aproximativ o oră şi, sub ameninţarea cu acte de violenţă, ar fi întreţinut raport sexual cu femeia în vârstă de 75 de ani.

Pentru că bătrâna a început să strige după ajutor, suspectul a părăsit locuinţa. Poliţiştii l-au găsit pe suspect și au luat măsura reţinerii sale pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi violare de domiciliu şi continuă cercetările.

Tot luni, poliţiştii au trimis în arestul IPJ Buzău unui tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Vintilă Vodă, acuzat de tentativă la infracţiunea de viol.

Bărbatul este suspectat că la data de 8 septembrie, în jurul orei 04.00, a încercat să întreţină relaţii sexuale cu o tânără în vârstă de 18 ani, împotriva voinţei acesteia, în timp ce tânăra se îndrepta către locuinţa unei mătuşi din comuna Vintilă Vodă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.