Bărbat de 25 de ani, găsit mort în casă. Suspect de crimă, chiar fratele victimei

ARHIVĂ

Un tânăr din localitatea buzoiană Smeeni a fost găsit mort, în propria casă, cu răni la gură. Anchetatorii iau în calcul crima, dat fiind că între victimă și fratele acesteia ar fi fost un conflict, la beție. În sat, oamenii cred mai degrabă că bărbatul, cunoscut cu afecțiuni medicale, a căzut și s-a lovit puternic la cap.

Polițiștii au fost solicitați în miez de noapte să cerceteze împrejurările în care un tânăr de 25 de ani din satul Albești a murit, după o ceartă cu fratele său, cu trei ani mai mic. Mama celor doi, care locuiește într-o altă comună, a fost cea care a sunat la 112.
Cadavrul a fost găsit întins pe podea iar la o primă evaluare au fost găsite trei plăgi la buza superioară și alte câteva mici zgârieturi.
Cazul a fost înregistrat ca moarte suspectă, fratele victimei fiind suspect deoarece se afla sub influența băuturilor alcoolice iar cu câteva ore înainte ar fi existat o ceartă între cei doi.
Necropsia va stabili în cursul zilei de joi ce anume a provocat decesul bărbatului de 25 de ani. Acesta era cunoscut cu afecțiuni medicale și nu este exclus ca, pe fondul beției, să se fi dezechilibrat.
Între timp, suspectul principal în acest caz a fost internat la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Săpoca, unde va sta până la elucidarea împrejurărilor în care a survenit moartea tânărului din Smeeni. Vecinii celor doi frați cred că victima a căzut și a murit în urma unei lovituri puternice la cap.

Fii Reporter