Băiat de 14 ani, găsit spânzurat de creanga unui plop, pe raza comunei Pardoși

Descoperire macabră, vineri după-amiază, într-o lizieră de plopi din Pardoși, județul Buzău. Cadavrul unui adolescent atârna de creanga unui copac iar după starea de rigiditate anchetatorii au stabilit că moartea prin spânzurare a survenit în dimineața acestei zile.

Nicușor avea 14 ani, provenea dintr-o familie cu părinți despărțiți și de ceva vreme locuia la o mătușă din Pardoși pentru a avea grijă de cele 200 de oi ale rudei. De azi-dimineață nu a mai știut nimeni de băiat și abia la orele amiezii a fost descoperit de oamenii plecați în căutarea lui, spânzurat de creanga unui plop.

Nu avea urme de violenţă pe corp, spun martori care au asistat la ancheta poliţiei. Când a fost găsit, băiatul atingea pământul picioarele, dovadă că a fost extrem de hotărât să-şi pună capăt zilelor. Nu a lăsat vreun bileţel prin care să-şi explice gestul şi nimeni din jurul său nu ştie clar care ar fi fost motivul.

Copilul ar fi pierdut nişte oi, cred oameni din sat, şi s-a omorât de teama de a nu fi tras la răspundere. Alţii cred că totul are legătură cu moartea vărului său, Bogdan, din Coca Antimireşti, care a pierit tot după un act suicidal în urmă cu trei săptămâni.

Fii Reporter