Autoritățile din Colți, în alertă. Un urs a intrat în ograda unei bătrâne și a omorât o capră

Gospodăria unei bătrâne din comuna buzoiană Colți a fost vizitată azi-noapte de un urs, care a lăsat prăpăd în urmă. Sălbăticiunea a rupt gardul, apoi a luat o capră și a mâncat-o, resturi fiind găsite la câțiva metri distanță de grajd.

După o perioadă calmă în care atacurile urșilor în gospodării păreau că s-au încheiat, un nou incident pune pe jar autoritățile din Colți.

O bătrână care locuiește singură la marginea satului a anunțat că i-a fost mâncată una dintre cele două capre pe care le creștea. Ursul a distrus gardul gospodăriei dinspre pădure, a spart peretele grajdului și a luat prada.

Resturi din capra mâncată de urs au fost găsite La mai puțin de zece metri distanță de grajd. ”Au reînceput problemele cu urșii, pentru că probabil nu mai găsesc mâncare în pădure. Urmează perioada când trebuie să se hrănească pentru hibernare”, spune primarul din Colți, Pavel Petrișor Rădulescu.

Cealaltă capră a bătrânei a fost găsită teafără, în curte. Primăria îi va oferi despăgubire femeii și a trimis oameni pentru refacerea gardului și a grajdului distrus de urs.

VIDEO Aici

Fii Reporter


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau