sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Accident stupid la Zilișteanca. Un bărbat a murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp

Accident stupid la Zilișteanca. Un bărbat a murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp

Facebook
Twitter
Email

Un bărbat de 61 de ani, din comuna Poşta Câlnău, a murit după ce s-a înfipt cu maşina într-un stâlp pe uliţa în care locuia. Cu câteva minute înainte, bărbatul provocase o tamponare uşoară, dar a părăsit locul accidentului Un bărbat de 61 de ani, din localitatea Zilişteanca, comuna Poşta Câlnău, a murit, joi după-amiază, după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp chiar pe strada unde locuia. Evenimentul este cu atât mai şocant cu cât bărbatul fusese implicat într-o tamponare cu câteva sute de metri înainte de a intra cu maşina în stâlp, însă nu a vrut să aştepte agenţii de la Rutieră şi a plecat către casă.

Medicii de la Ambulanţă care au sosit la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbatul prins între fiarele contorsionate ale maşinii.

Şoferul maşinii cu care bărbatul s-a tamponat înainte de tragedie spune că a încercat să îl oprească pentru că a simţit că acesta mirosea a alcool dar nu a reuşit.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz iar concluziile finale vor fi trase în urma necropsiei care va arăta dacă şoferul era băut în momentul în care conducea autovehiculul.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.